• page_head_bg

Tutup Aluminium Ekspansi Atap anti banyu bahan aluminium

Katrangan singkat:

Cocog kanggo aplikasi gendheng

Cocog kanggo jurang gabungan 50-500mm


Detail Produk

Tag Produk

Cocog kanggo aplikasi gendheng nganti gendheng

Cocog kanggo jembar gabungan 50-500mm

Nampilake mesin cuci cuaca Neoprene sing nyegah bocor ing endi pengikat nembus pigura / tutup

Pengencang gasket nolak banyu lan saluran udara

Sistem pemasangan lumahing nyedhiyakake jembar sendhang ekspansi sing ora rata

Aluminium Anodised, Aluminium sing disemprot, piring stainless steel lan piring Kuningan bisa dipilih

Tutup aluminium bisa uga dirancang kanggo nolak salju lan angin

SR-WM (2)
SR-WM (1)
SR-WM (3)

Spesifikasi

tutup eksterior bangunan atap aluminium bangunan eksterior
Materi Paduan Aluminium
Aluminium ASTM6063-T5
Jinis tutup gendheng ekspansi atap
Kandel film Oksida 8-12μm
Dawane 3 meter utawa ukurane dipotong
Sertifikat ISO9001-2008; SGS
Werna Warna sing Disesuaikan
MOQ 100m

Gambar

fom

Dimensi Standar

Kita uga bisa ngatur adhedhasar jembar gabungan sampeyan.

image2

Amarga owah-owahan suhu, komponen struktural ndhuwur tanduran bakal ngembang lan bakal kontrak karo panas, lan bagean saka tanduran sing dikubur ing lemah ora kena pengaruh suhu, sing matesi ekspansi lan kontraksi komponen struktural ndhuwur lan ngasilake stres suhu. Yen dawa lan jembar bangunan pabrik gedhe banget, yen suhu kasebut ganti, stres suhu bakal tuwuh ing njero struktur. Ing kasus sing parah, tembok, atap lan komponen liyane bisa uga retak, nyebabake panggunaan normal bangunan pabrik lan nyuda kapasitas bantalan komponen kasebut. . Amarga stres suhu ing struktur tanduran angel diitung kanthi akurat, cara saiki nyetel sambungan sendhi nutupi dawa tartamtu ing arah longitudinal (horisontal) saka tanduran iki diadopsi, lan struktur tanduran dipérang dadi sawetara bagean suhu kanggo nyuda stres suhu. Priksa manawa tanduran biasane digunakake.

Dawane zona suhu gumantung karo faktor kayata jinis struktur, metode konstruksi, lan lingkungan ing endi struktur kasebut. Kanggo struktur bengkok palsu, jarak maksimum antara sendi ekspansi yaiku 70m nalika katon ing njero ruangan utawa ing lemah. Kanggo struktur sing ditekuk ing ndhuwur dhuwure kolom (saka ndhuwur sisih ndhuwur dhasar) kurang saka 8m utawa atap ora duwe pengawetan panas utawa langkah-langkah isolasi panas, utawa ana ing wilayah iklim garing, musim panas sing panas lan badai asring udan, utawa struktur sing asring ing suhu dhuwur, Jarak maksimum antarane tutup sendhi ekspansi kudu dikurangi kanthi tepat.

Yen ditindakake kanggo nyuda pangowahan suhu utawa panyusutan beton, papan ing antarane tutup sendhi ekspansi bisa ditambah kanthi tepat. Kayata penguatan langkah-langkah isolasi termal kanggo nyuda deformasi suhu struktural; nguatake hubungan sing ringkih saka struktur kanggo nambah resistensi retak; nggunakake langkah geser sing andal kanggo nyuda resistensi gesekan sing nahan deformasi struktur. Tutup sendi ekspansi kudu diwiwiti saka permukaan ndhuwur pondasi, misahake kabeh anggota struktural ndhuwur loro zona suhu, lan ninggalake jembar tartamtu supaya struktur ndhuwur bisa deform kanthi bebas ing arah horisontal nalika suhu berubah.

Struktur bangunan pabrik siji-lantai sing ditekuk duwe adaptasi sing luwih apik kanggo pondasi sing ora rata, saengga sendi pemukiman bisa uga ora kasedhiya ing bangunan pabrik siji lantai umum. Nanging, yen bedane dhuwur ing antarane rong bagean sing ana ing jejer luwih saka 1Um, kapasitas angkat derek ing antarane rong rentang sing beda banget, kapasitas bantalan dhasar utawa kualitas lemah lapisan sing ndasari beda banget, utawa wektu pambangunan saben bagean tanduran beda banget, nyebabake kompresi lemah Yen beda derajat, sendi pamukiman kudu dipikirake. Gabungan pemukiman kudu misahake bangunan saka atap menyang pondasi, supaya struktur ing loro-lorone saka sendi bisa mapan kanthi bebas tanpa kena pengaruh. Gabungan pemukiman uga bisa digunakake minangka tutup sendi ekspansi, nanging tutup sendi ekspansi uga ora bisa digunakake minangka gabungan pemukiman.

Kanggo bangunan pabrik siji lantai sing ana ing zona gempa bumi, nalika rata amarga teknologi produksi utawa kabutuhan panggunaan, dhuwure rumit, utawa kaku lan dhuwure rong bagean struktur sing beda-beda, lan bangunan tambahan (kayata urip Sampeyan kudu nginstal sendi bukti gempa kanggo misahake rong bagean sing jejer. Gabungan bukti gempa kudu disusun sadawane dhuwur bangunan pabrik, tembok utawa kolom kudu disusun ing loro-lorone, lan pondasi kasebut bisa uga ora diwenehake karo sendi. Supaya ora tabrakan ing antarane struktur loro-lorone saka sendi gempa sajrone gempa bumi, sendi gempa kudu duwe jembaré sing dibutuhake. Jembaré gabungan seismik ditemtokake miturut intensitas benteng seismik lan dhuwure omah ngisor ing loro-lorone saka sendi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    • Floor to Floor Expansion Joint Cover

      Cover Gabungan Ekspansi Lantai nganti Lantai

      Gabungan ekspansi Hanyi dirancang kanggo aplikasi interior lan eksterior. Plat tengah aluminium ngemot rong basis dhukungan lan ngidini gerakan termal nganti 100% jembaré, sing sacara efektif ngalangi jebol utawa pamisahan jubin amarga tekanan utawa gerakan termal. Alangi geni lan alangi banyu nyedhiyakake solusi kanggo kebutuhan tahan banyu lan tahan api proyek. Plat tengah bisa dadi piring stainless steel utawa piring aluminium. Jinis iki ...

    • Floor to Wall Expansion Joint

      Lantai nganti Ekspansi Tembok

      Gabungan ekspansi aluminium Hanyi dirancang kanggo aplikasi interior lan eksterior. Desain plat tengah aluminium dilabuh ing tembok supaya gerakan luwih saka basis dhukungan. Ukuran gabungan antara 100mm ~ 250mm. Alangi geni lan alangi banyu nyedhiyakake solusi kanggo kebutuhan tahan banyu lan tahan api proyek. Piring tengah bisa adaptasi karo macem-macem jinis kothak kanthi nglukis warna-warna apa wae. Jinis gabungan ekspansi iki asring ditrapake ing toko ...

    • Aluminum Seismic Floor Corner Expansion Joint Cover

      Ekspansi Sudut Lantai Seismik Aluminium ...

      Gabungan ekspansi aluminium Hanyi dirancang kanggo aplikasi interior lan eksterior. Plat tengah aluminium ngemot loro lempengan lan ngidini gerakan termal nganti 100% utawa malah 200% jembar gabungan. Alangi geni lan alangi banyu nyedhiyakake solusi kanggo kebutuhan tahan banyu lan tahan api proyek. Piring tengah bisa adaptasi karo macem-macem jinis kothak kanthi nglukis warna-warna apa wae. Jinis sambungan ekspansi iki asring ditrapake ing mall ...

    • Metal Floor Expansion Joint

      Ekspansi Lantai Logam

      Gabungan ekspansi Hanyi dirancang kanggo aplikasi interior lan eksterior. Plat tengah aluminium kalebu loro basis dhukungan. Bilah puteran ngidini gerakan termal nganti 100% jembar gabungan. Alangi geni lan alangi banyu nyedhiyakake solusi kanggo kebutuhan tahan banyu lan tahan api proyek. Plat tengah bisa dadi piring stainless steel utawa piring aluminium. Jinis gabungan ekspansi iki asring ditrapake ing mall, gedung kantor lan bandara ...

    • Aluminum Wall Expansion Joint Cover

      Panutup Gabungan Ekspansi Aluminium

      Gabungan ekspansi Hanyi dirancang kanggo aplikasi tembok nganti plafon. Alangan banyu nyedhiyakake kabutuhan anti banyu kanggo proyek. MSQ-QG minangka basis aluminium kanthi tutup kuningan. Iki minangka fitur perawatan sing kurang lan tahan resistensi. lan bingkai aluminium lan tutup kuningan nggawe padhet lan stabil. Jinis gabungan ekspansi iki asring ditrapake ing hotel mewah, pusat perbelanjaan, gedung perkantoran, perumahan lan komersial. ...

    • Lock Metal Wall Expansion Joint

      Ekspansi Tembok Logam Kunci

      Gabungan ekspansi Hanyi dirancang kanggo aplikasi tembok eksterior. Alangan banyu nyedhiyakake kabutuhan anti banyu kanggo proyek. MSNSK nggawe desain interlocking kanthi plate tengah sing ana ing sendhi. Iki minangka fitur pangopènan lan resistensi taper sing kurang, nyedhiyakake papan sing apik banget lan ora ana pengikat. Jinis gabungan ekspansi iki asring ditrapake ing mall, gedung perkantoran, perumahan lan komersial. ...