PRODUK FITUR

KAMI Kasedhiya Alat sing Dhuwur Mutu

  • Aluminum Roof Expansion Joint Covers

    Tutup Joint Aluminium Expansion

    Cocog kanggo aplikasi gendheng nganti gendheng Cocog kanggo jembar gabungan 50-500mm Nampilake mesin cuci cuaca Neoprene sing nyegah bocor ing endi pengikat nembus bingkai / tutup pengencang Gasket nolak banyu lan saluran udara Sistem pemasangan permukaan bisa ngatasi jembar gabungan ekspansi Aluminium Anodised, aluminium sing disemprot, piring stainless steel lan piring Kuningan bisa dipilih Tutup aluminium bisa uga direkayasa kanggo nolak salju lan angin sing diiringi kemajuan lan pembangunan ...

  • Aluminum Seismic Floor Corner Expansion Joint Cover

    Ekspansi Sudut Lantai Seismik Aluminium ...

    Gabungan ekspansi aluminium Hanyi dirancang kanggo aplikasi interior lan eksterior. Plat tengah aluminium ngemot loro lempengan lan ngidini gerakan termal nganti 100% utawa malah 200% jembar gabungan. Alangi geni lan alangi banyu nyedhiyakake solusi kanggo kebutuhan tahan banyu lan tahan api proyek. Piring tengah bisa adaptasi karo macem-macem jinis kothak kanthi nglukis warna-warna apa wae. Jinis gabungan ekspansi iki asring ditrapake ing mall, gedung kantor lan udara ...

  • Flush Seismic Floor Expansion Joint

    Flush Seismic Expansion Joint

    Produk Spesifikasi: Bahan Gabungan Ekspansi Fleksibel Bahan: Alloy Aluminium (ASTM6063-T5) Jembar gabungan: 50-350mm Kapasitas gerakan: +/- 50% Dipasang: lantai menyang lantai Bagian opsional: tandha alangi geni: N / M, biasane ora ana tandha Jinis bisnis : istilah Pembayaran pabrikan: biasane T / T (setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim) Kauntungan: 1. Kabeh produk digawe tanpa cacat, lan sesuai karo data teknis sing didhaptar. Kita bakal ngganti materi sing wis kabukten cacat sadurunge dikirim ...

  • Metal Floor Expansion Joint

    Ekspansi Lantai Logam

    Gabungan ekspansi Hanyi dirancang kanggo aplikasi interior lan eksterior. Plat tengah aluminium kalebu loro basis dhukungan. Bilah puteran ngidini gerakan termal nganti 100% jembar gabungan. Alangi geni lan alangi banyu nyedhiyakake solusi kanggo kebutuhan tahan banyu lan tahan api proyek. Plat tengah bisa dadi piring stainless steel utawa piring aluminium. Jinis gabungan ekspansi iki asring ditrapake ing mall, gedung perkantoran, lan bandara. ...

  • Lock Metal Wall Expansion Joint

    Ekspansi Tembok Logam Kunci

    Gabungan ekspansi Hanyi dirancang kanggo aplikasi tembok eksterior. Alangan banyu nyedhiyakake kabutuhan anti banyu kanggo proyek. MSNSK nggawe desain interlocking kanthi plate tengah sing ana ing sendhi. Iki minangka fitur pangopènan lan resistensi taper sing kurang, nyedhiyakake papan sing apik banget lan ora ana pengikat. Jinis gabungan ekspansi iki asring ditrapake ing mall, gedung perkantoran, perumahan lan komersial. Spesifikasi Basis Bas ...

  • Floor to Floor Expansion Joint Cover

    Cover Gabungan Ekspansi Lantai nganti Lantai

    Gabungan ekspansi Hanyi dirancang kanggo aplikasi interior lan eksterior. Plat tengah aluminium ngemot rong basis dhukungan lan ngidini gerakan termal nganti 100% jembaré, sing sacara efektif ngalangi jebol utawa pamisahan jubin amarga tekanan utawa gerakan termal. Alangi geni lan alangi banyu nyedhiyakake solusi kanggo kebutuhan tahan banyu lan tahan api proyek. Plat tengah bisa dadi piring stainless steel utawa piring aluminium. Jinis ekspansi sendi iki ...

  • Aluminum Floor Expansion Joint Cover

    Sampul Gabungan Ekspansi Lantai Aluminium

    Gabungan ekspansi aluminium Hanyi dirancang kanggo aplikasi interior lan eksterior. Plat tengah aluminium ngemot loro lempengan lan ngidini gerakan termal nganti 100% utawa malah 200% jembar gabungan. Alangi geni lan alangi banyu nyedhiyakake solusi kanggo kebutuhan tahan banyu lan tahan api proyek. Piring tengah bisa adaptasi karo macem-macem jinis kothak kanthi nglukis warna-warna apa wae. Kepraktisan tutup sendi ekspansi lantai aluminium yaiku yen ...

  • Aluminum Wall Expansion Joint Cover

    Panutup Gabungan Ekspansi Aluminium

    Gabungan ekspansi Hanyi dirancang kanggo aplikasi tembok nganti plafon. Alangan banyu nyedhiyakake kabutuhan anti banyu kanggo proyek. MSQ-QG minangka basis aluminium kanthi tutup kuningan. Iki minangka fitur perawatan sing kurang lan tahan resistensi. lan bingkai aluminium lan tutup kuningan nggawe padhet lan stabil. Jinis gabungan ekspansi iki asring ditrapake ing hotel mewah, pusat perbelanjaan, gedung perkantoran, perumahan lan komersial. Sampul gabungan ekspansi umume digunakake ing konstruksi ...

Babagan Kita

Dipercaya, pilih kita

  • about-us

Katrangan ringkes :

Bahan Bangunan Xuzhou Hanyi minangka pabrikan khusus kanggo produksi bahan bangunan anyar kayata tutup sendhi ekspansi, tikar mlebu, lan ujung ngarep tangga. Perusahaan iki duwe peralatan produksi canggih, tenaga teknis profesional, lan peralatan uji coba lengkap. Output tahunan macem-macem tutup gabungan yaiku 100.000. Meter, lawange 10.000 meter persegi punah, lan sisih ngarep undhak-undhakan 50.000 meter. Kita nampani lembaga desain, unit konstruksi, lan perusahaan dekorasi kanggo milih produk. Kanggo rega tutup gabungan ekspansi, rega tikar mlebu, lan tangga teparo ngarep, mangga takon. Kita bakal nggawe produk sing padha kanthi kualitas luwih larang lan rega sing luwih larang. Pangguna entuk mupangat liyane!

PAWARTA TERBARU

Melu kegiatan pameran

  • Praktek sampul ekspansi _ masalah umum konstruksi tutupan gabungan ekspansi

    Tujuan bangunan sampingan ekspansi yaiku kanggo ngrampungake syarat-syarat faktor sing dianggep kayata resistensi gempa bumi lan perubahan suhu nalika dawa longitudinal bangunan dawa banget, tata letak rumit, utawa dhuwur lan akeh bedane ...

  • Apa sebabe celah ing tembok gedhong dhuwur

    Ana papat sebab utama retak tembok: Salah sijine yaiku perubahan suhu sing nyebabake retakan ing tembok. Umume bahan baku duwe ciri dhasar ekspansi termal lan kontraksi. Struktur beton wajan ...

  • Nyegah retakan bangunan tembok sing nutupi sambungan

    Siapke tutup sendi ekspansi kanggo nyegah kesenjangan vertikal ing tembok. Nalika dawa total bangunan ngluwihi 50m, tutup sendi ekspansi kudu dipasang ing lokasi sing bakal nyebabake stres internal amarga owah-owahan suhu lingkungan lan shrinkag ...